Nové služby v lázních Bükfürdő (Buk - Bukfurdo)

Díky velkolepému rozvoji od července 2011 lázně Bükfürdő Vám nabízí nespočet nových služeb. Hned na úvod Vás s radostí informujeme, že lázně od uvedeného data disponují již celkem 32 bazény a vodní plocha dosáhne až 5200 m2.
V rámci rozvoje a modernizace se zavedly níže uvedené nové služby.

Nový vchod v lázních Bükfürdő (Buk - Bukfurdo)

Nový vchod byl umístěn mezi bývalý hlavní vchod a Fyzioterapeutický ústav. Odsud do různých lázeňských jednotek  (Léčebné lázně, Venkovní plavecké bazény, Zážitkové koupele, Svět saun, Medical Wellness Center) se již dostanete přímo. Zde jsme zprovoznili i novou, vnitřní restauraci s názvem Bistro Verde, a dětský kout plný pestrobarevných hraček a obchodů.

Nový provozní řád v lázních Bükfürdő (Buk - Bukfurdo)

U provozných jednotek se liší otevírací doba. Zážitkové koupele a Svět saun očekává své hosty od neděle do čtvrtka mezi 10 a 21 hodin, v pátek a v sobotu je provozní doba prodloužená až do 22 hodin.

Kombinované vstupenky v lázních Bükfürdő (Buk - Bukfurdo)

Díky kombinovatelným vstupenkám platných do různých provozných jednotek máte možnost čerpat různé další služby se slevou.

Neutrální zóna v lázních Bükfürdő (Buk - Bukfurdo)

Jedná se o vnitřní oblast ohraničenou jednotkami Léčebné lázně, Venkovní plavecké bazény, Zážitkové koupele, Svět saun, Medical Wellness Center. Do této oblasti má každý náš host přístup za předpokladu, že vlastní platnou vstupenku na jednu z našich služeb. Prosíme proto nošení na zápěstí speciální pásku nebo elektronickou vstupenku (formátu hodinek), aby Vám bezproblémovému přechodu nic nebránilo.

Svět saun v lázních Bükfürdő (Buk - Bukfurdo)

Pro milovníky saun jsme zvýšili celkovou kapacitu až na 150 osob s názvem Svět saun. Nabízíme tedy zde tepidárium, parní lázně, infra a finskou saunu, dále aroma saunu a venkovní tzv. ďábelsou saunu. Po požití saun o odpočinku se postará krytá odpočívárna a saunové záhrady. Mimo vnitřních a venkovních ochlazovacích bazénů jsou zde k dispozici vnitřní a venkovní perličkové lázně, které opravdu zdokonalý zážitek saunování.
Seznam kabinek a saun: parní kabina aroma, finská sauna kamenná, bylinková kabina, infra kabina, krišťálová parní kabina, tepidárium, aroma sauna, ďábelská sauna, finská sauna lesní, kabina s ledovou tříšťí.
Vyzkoušejte prosím Svět saun za zavádějící cenu 1500 Ft.

Užitečné informace k Vašemu pobytu v lázních Bükfürdő

Z hotelů Répce***+ a Répce Gold **** lze přejít rovnou do areálu léčebných lázní spojovací chodbou! Další, levné ubytování v lázních Bükfürdő

Zážitkové koupele v lázních Bükfürdő (Buk - Bukfurdo)

Zážitkové koupele byly rozšířené velkými plochami pro odpočívání a jsou k dispozici bezplatně i lehátka. Pro zábavu nejmenších slouží bazének a vnitřní třídílný komplex skluzavek. Skluzavky začínají uvnitř lázní a kroutí se až za jejich zdmi, a jsou vybaveny světelnými a barevnými efekty, které zajistí skutečnou zábavu při jízdě.
Zde pravidelně pořádáme i noční koupání.

Medical Wellnes Centrum v lázních Bükfürdő (Buk - Bukfurdo)

Zde léčba péče o zdraví wellness a fitness probíhá pod dohledem zkušených odborných lékařů. Služby Medical Wellnes Centru: relaxační a egzotické masáže, různé Thermo a Spa zábaly, průzkumi kondice, léčebné fitness, použití solní kabiny.

Místnost pro děti

Vytvořili jsme místnost pro děti, kterou lze využít pouze pod dohledem rodičů a dostanete se tam přes neutrální zónu. K této místnosti patří i malý dvůr. K úplnému pohodlí dětí a rodičů slouží jídelní židlička pro děti a kuchyňka s mikrovlnou toubou a ohřívačem pro kojeneckou stravu.

Nová restaurace Bistro Verdei v lázních Bükfürdő (Buk - Bukfurdo)

Do vnitřní restaurace se dostanete přes neutrální zónu a vstup je denně neomezen z Léčebních lázní, Venkovní plavecké bazény, Zážitkové koupele, Světa saun, Medical Wellness Center.

Zacházení s vstupenkami v lázních Bükfürdő (Buk - Bukfurdo)

Při placení ceny vstupu obdržíte pás s čárovým kódem nebo elekronický náramek. Tyto datové nosiče dokladující zaplacení vstupného zajišťují neomezený pohyb mezi jednotkami a neutrální zónou areálu. Prosíme noste vždy na zápěstí.

Užitečné informace k Vašemu pobytu v lázních Bükfürdő

Z hotelů Répce***+ a Répce Gold **** lze přejít rovnou do areálu léčebných lázní spojovací chodbou! Další, levné ubytování v lázních Bükfürdő

Zprávy z Maďarska

Redaktor: I.T.Veres +36 30 680 26 26 info@a-madarsko.cz
Vytvořeno službou Webnode