Nová stánka o maďarských termálech

Maďarské lázně Hévíz. Horkovodné léčebné jezero v provozu i zímě.Byla zprovozněna webová stránka o maďarských termálech a lázních.
Na stránce uvádí provozovatel kromě stručného popisu jednotlivých lázní i vzdálenosti od největších českých měst (Praha a Brno). Nabízí rovněž možnost rezervace ubytování ve všech lázních. Toto všechno není možná žádná bombastická novinka, ale nespornou výhodou a předností je to, že nabízí masivní asistenci již při rezervování pobytu. Český zákazník se může telefonicky obrátit na Zákaznické centrum, pokud si neví rady s rezervací. Je nabídnuta dokonce i nepřetržitě provozovaná telefonická asistence v češtině na území Maďarska pro zákazníky, kteří si rezervují pokoj přes stránky madarske-lazne.cz. Zdá se být praktickou informací i odkaz na stránce na aktuální dálniční poplatky v Maďarsku. Před plánováním cesty do maďarských lázní se Vám může hodit i odkaz Zákaznického centra. Zde se lze dočíst informace o cenách vstupenek, jídla a pití, apod. V tvorbě cen - jak píše provozovatel těchto stránek - vládne sice menší chaos, ale článek Vám přeci jen poskytne korektní informace k tomu, abyste mohli odhadnout, kolik počítat na vstupné v různých lázních.
Přejeme pěkný pobyt v maďarských lázních, kam mohou cestovat lidé třeba jen za odreagováním, relaxací či osoby trpicí různými zdravotními potížemi, v každém ročním období a to i s rodinou a dětmi - opravdu každá generace si přijde na své.

Zprávy z Maďarska

Redaktor: I.T.Veres +36 30 680 26 26 info@a-madarsko.cz
Vytvořeno službou Webnode