Maďarské lázně Hévíz: léčení psoriázy (lupénky) v hotelu Helios***

Hotel Helios*** nabízí terapie psoriázy (lupénky) v kombinaci rybí terapie a účinnosti termální vody. Terapie je nejúčinnější pokud se jí venuje  14 dnů, což si nemůže dovolit každý. Nyní si můžete objednat ke každému pobytu buď rybí pedikúru za 15 Euro na 30 minut nebo celotělovou rybičkovou lázeň za 50 Euro na 50 minut. Tato terpie dosáhla ve světě značné obliby, ale hotelem nabízená terapie je ojedinělá. K terapii což provádí Doktor ryba (Garra Rufa), se jako druhý pilíř přidá ještě termální, mírně radioaktívní voda obsahující síru, alklálie, hydrogenuhličitany a zejména soli vápníku. Léčebná voda pomáhá k vylepšení zánětů kloubů a síra pomáhá ve vylepšení stavu pokožky.
Hosté trpící lupénkou se ponoří do bazénu (v bazénu v hotelu se nachází léčebná voda pocházající přímo z jezera), kde se během pár minut na ně vrhne hejno rybiček. Rybičky v tlamičce nemají zoubky, takže nekoušou, nijak vám neublíží, ale počitejte s tím, že pocítíte ohromné lechtání. Tento pocit působí vousy rybiček. Pokošku pomocí vousů obrušují, vyhlazují, masírují a zároveň vylučují sekret (dythranol enzym), který obroušené místo vyčistí a zahojí.
Pokud Vás tato terapie zaujala, stačí si  objednat pobyt v lázeňském hotelu Helios v lázních Hévíz a na míste si doobjednat rybí terapie.

Zprávy z Maďarska

Redaktor: I.T.Veres +36 30 680 26 26 info@a-madarsko.cz
Vytvořeno službou Webnode