Léčení psoriázy (lupénka) v lázních Hévíz v Maďarsku

Léčení psoriázy (lupénky) v lázních Hévíz

V rámci terapie RLS (Rybičky+Lázně+Strava) nabízíme komplexní 15 denní terapie psoriázy (lupénky) v kombinaci rybí terapie, účinnosti termální vody, a speciální stravy. Rybí terapie dosáhla ve světě značné obliby, ale námi nabízená kombinace terapie je ojedinělá. K rybí terapii, což provádí Doktor ryba (Garra Rufa), se jako druhý pilíř se přidá termální, mírně radioaktivní voda obsahující síru, alkálie, hydrogenuhličitany a zejména soli vápníku. Mírně radioaktivní voda a síra pomáhají k vylepšení zánětů kloubů a síra pomáhá ve vylepšení stavu pokožky. Třetí pilíř představuje speciálně připravená a denně třikrát nabízená strava.

Jak probíhá rybí terapie aneb první pilíř na cestě k šesti až deseti měsícům, kdy můžete žít bez příznaků.

V rámci 15 denního procesu denně odvážíme své hosty na místo, kde probíhá rybí terapie. Hosté trpící lupénkou se ponoří do bazénu, kde se během pár minut na ně vrhne hejno rybiček. Rybičky nemají v tlamičce zoubky, takže nekoušou, nijak vám neublíží, ale pocítíte ohromné lechtání, což působí vouy těchto rybicek. Pomocí vousů obrušují, vlastně zbaví lidskou pokožku všech nemocných a odumřelých částí, které služí jako jejich potrava. Chceme tedy zdůraznit, že rybičky pokožku neokusují, pouze ji jemně obrušují, vyhlazují, masírují a zároveň vylučují sekret (dithranol enzym), který obroušené místo vyčistí a zhojí. Hosté denně tráví 1 hodinu s rybičkami v bazénu. Po rybí terapii se 3 hodiny nelze koupat.

Druhý pilíř terapie - léčivá voda horkovodného jezera Hévíz

Fakta a vlastnosti o světoznámém jezeře: vodní plocha 47 500 čtverečních metrů, největší hloubka 36,5 m, mírně radioaktivní voda obsahuje síru, alkálie, hydrogenuhličitany, a zejména soli vápníku, pramen poskytuje 86 milionů litrů vody denně, voda v jezeře se úplně vymění každých 28 hodin, vodní hmota jezera je v neustálém pomalém pohybu, teplota jezera je 33-34°C v létě a 26-28°C v zimě, hosté mohou využívat vody jezera po celý rok, buď venku nebo uvnitř, jemně radioaktívní oblak bohatý na síru nad jezerem vytváří neobvyklý pohled - vysoké odpařování činí nejen koupání pod volným nebem příjemnější i v nejchladnějších zimních dnech, ale také příznivě ovlivňuje klima širšího okolí kolem jezera. Upozorňujeme naše hosty a účastniky terapie RLS, že léčivá voda v bazénu hotelu Helios pochází z jezera, čili je úplně stejná. Jmenovaná fakta a vlastnosti léčenbé vody v lázních Hévíz zaručeně pomáhají lidem trpící psoriázou a zánětlivé kloubové onemocnění - myslíme, že účinnost zdejší termální vody vám každý lékár potvrdí.

Třetí pilíř terapie - speciální strava

Pro hosty využívající terapii RLS je zajištěná strava denně třikrát. Jako důležitým faktorem vylepšení vašeho stavu hraje velkou roli bezlepková dieta. Je třeba výrazně snížit konzumaci cukru, masa a tuků, a úplně vyloučit konzumeci alkoholu. Je žádoucí každodenní konzumace zeleniny, mořských ryb. Veškeré hody pro hosty využívající terapii RLS jsou připravené takovým způsobem, aby jejich konzumace podpořila vylepšení zdravotního stavu.

Důležité upozornění:

  • celá terapie je rozpracovaná maďarským odborným lékarským týmem,
  • na každého hosta využívajícího tuto terapii je dohlíženo odborným lékařem,
  • nabízenou 14 denní terapii nezkracujeme, kratší pobyt si vyžádat nelze a to v zájmu dosažení uspokojících výsledků, - jsou vítány veškeré osobní lekářské dokumenty týkající se nemoci proti které nabízíme terapii.

Nabídka na léčení psoriázy (lupénky) v lázních Hévíz v hotelu Helios***+

Zprávy z Maďarska

Redaktor: I.T.Veres +36 30 680 26 26 info@a-madarsko.cz
Vytvořeno službou Webnode