Lázně Zalakaros-Hotel Freya*** mimořádná akce na týdenní pobyt v červnu - vyprodáno

Lázně Zalakaros se pyšní tím, že mají oba druhy vody, které však obsahují léčivé látky a pocházejí z různých vrtů a podzemních vrstev. Vlastní dále jako třetí druh velkou zásobárnu studené vody. Voda pochází ze značné hloubky a dostává se na povrch prostřednictvím 3 vrtů.Ceny za týdenní pobyt jsou opravdu imponující: v Superior dvoulůžkovém pokoji na osobu a za týden zaplatíte pouze 252 Euro. Cena obsahuje: 7x ubytování s bufetovou polopenzí, ke každé večeře podle výběru: 1 sklenička piva (3 dl), 1 sklenička vína (2 dl) nebo láhev nealko-minerálka (děti pokud neplatí za pobyt nemá nárok na pití), pro každou osobu podle počtu nocí vstupenka do lázeňského areálu Gránit (léčebné bazény o teplotě 34-36 °C), na koupaliště (zde k dispozici moderní termální, plavecké a rodinné bazény o teplotě 24-36 °C, skluzavka o 6 drah, dětské bazény, pro děti hrací dům a hřiště), pro dospelé použití koupacího pláště, zdarma použití bezpečnostní schránky, na pokoji WiFi, DPH.
Ceny neobsahují rekreační taxu (1,7 Euro na osobu a noc a platí se od 18 let v hotelu), neobsahují parkování automobilu (za parkování se platí na místě 1,7 Euro na den). Možno dokoupit na recepci hotelu dodatečnou vstupenku i do zážitkových lázní za cenu 5 Euro/osoba/den.
Platnost nabídky: nabídka platí však pouze na termín 14.-21. června 2014 / 7 nocí - 8 dnů
Nabídka platí jen do vyčerpání zásob. V případě zaslání poptávky na výše popsaný pobyt nezapomeňte dopsat do poznámek tento kod: SK157.
Pobyt v případě zájmu můžete poptávat česky na stránce HunguestHotels.

Další přednosti nabídky:

  • neplatíte nic dopředu - vše uhradíte na místě po příjezdu do hotelu,
  • vše si můžete s hotelem vykomunikovat česky,
  • hotel je propojen podzemní chodbou s lázeňským areálem,
  • vstupenka Vám zajistí po celý pobyt neomezený pohyb mezi lázněmi a hotelem.

Zprávy z Maďarska

Redaktor: I.T.Veres +36 30 680 26 26 info@a-madarsko.cz
Vytvořeno službou Webnode