Jednodenní zájezdy do lázní Gyor (Györ, Győr, Ráb), Mosonmagyaróvár, Lipót, Bükfürdő, Hegykő, Sárvár a Budapešť

Máte málo času? Máte momentálně omezené finanční možnosti? Nebo si prostě přejete ušetřit na benzínu, nechcete řídit 2-3 hodiny a na místě Vašeho výletu byste si chtěli dát sklenku dobrého vína nebo piva? Jak na to? Odpověď je velice jednoduchá – vyberte si jednodenní zájezd, výlet do svého cíle, zarezervujte si místo, nasedněte do autobusu a jedete. Největším lákadlem na tom je, že takový jednodenní zájezd si můžete zopakovat několikrát v roce a to v každém ročním období. Pravdou však je, že v rámci jednodenního zájezdu toho moc neuvidíte. Na jednodenním zájezdě se odreagovujete, odpočinete si a nemusíte sedat za volant a řídit ani jednu cestu, čili – dobré vínko či pivečko při obědě Vám není zakázáno, ale naopak doporučeno. K tomu všemu jsou jako stvořené autobusem snadno dosažitelné maďarské lázně. Další předností jednodenních zájezdů směřovaných do maďarských lázní je vědomí, že žádné počasí zde není špatné, vždyť v horké vodě - jak se říká - "je Havaj" vždy, ať je zima či mráz, ať prší nebo svítí Sluníčko...
Nyní Vám poskytneme několik typů jednodenních zájezdů či výletů organizovaných českou cestovní kanceláří ze Zlína s dlouholetými zkušenosti.

Jednodenní zájezd do maďarských lázní Gyor (Györ, Győr, Ráb):

barokní, dnes nádherně upravené město. Lázeňský areál s léčivou vodou, zážitková část, v bazénu bar s kávou, pivem i míchanými nápoji. Opalování, koupání, saunování a to pro všechny věkové kategorie - pro děti a jejích rodiče, pro dospělé, pro babičky a dědečky... Ve městě nakoupíte kvalitní zboží, hlavně oblečení za přátelskou cenu.
Zeptejte se na volný termín

Jednodenní zájezd do maďarských lázní Mosonmagyaróvár:

nejžádanější lázně v okruhu českých turistů - a z toho vyplývá, že zde věru jen stěží již na toto léto seženete ubytování. Můžete tedy vyzkoušet na jednodenním zájezdě blahodárné účinky zdejší termální vody, a určitě se vrátíte i na další dobu. V areálu je vše co potřebujete k regeneraci: léčebné bazény, plovárna, lehátka zdarma a také možnost navštívit několik druhů saun.
Zeptejte se na volný termín

Jednodenní zájezd do maďarských lázní Lipót:

vesnice má dva poklady: ten první je věhlasná pekárna, rozvážející chléb téměr do všech koutů Maďarska. A ten druhý je - jak jinak - termální voda a lázeňský areál pekně upraveném parku. Vyberete-li si tyto lázně pak o zážitek máte postaráno, ale hlavně bez lipótského chleba neodjeďte domů.
Zeptejte se na volný termín

Jednodenní zájezd do maďarských lázní Bükfürdő:

v rámci jednodenního zájezdu budete cestovat trochu víc, ale veřte tomu, že odměny se dočkáte. Po příjezdu Vás čeká nespočet léčivých bazénů, nespočet zážitkových prvků a to vše v nádherném parku. Nemůžete-li odjet bez svého počítače, pak v areálu můžete využít zdarma i WiFi.
Zeptejte se na volný termín

Jednodenní zájezd do maďarských lázní Sárvár:

informace jen pro Vás: máme dojem, že lázně Sárvár se jeví jako největší konkurence lázní Buk... I zde, podobně jako v Bükfürdö proběhly obrovské přestavby, rekonstrukce a rozšíření celého areálu. Po několika hodinovém pobytu, doslova pocítíte na své pokožce účinek zdejší léčébné vody! Ta bude hladká a omládne o několik let! Chcete-li si vzít domů do koupelny "kousek Sárváru", neodjeďte bez soli, která se vyrábí přímo na místě z místní léčivé vody.
Zeptejte se na volný termín

Jednodenní zájezd - beze sporu perla na Dunaji je Budapešť.

Je zde hodně k vidění a ještě více je zde termálních pramenů. Cizinci znají tak 5-6 lázní, ale místní vědí, že se jich zde nachází desítky! V rámci jednodenního zájezdu Vás odvezou "pod hotel Gellért", kde se již několik desítek let lázně provozují. Byl by hřích právě odsud odjet bez dárků- hlavně tzv. "dárky do ledničky"... Na 5 minut od lázní Gellért se nachází spižírna Budapešti: na obří tržnici si můžete nakoupit veškeré věhlasné maďarské masné výrobky, salámy, klobásy, červenou mletou papriku a vůbec veškeré suroviny, díky kterým jsou maďarské jídla takové, jak je znáte... Nákup zde na většině stáncích můžete hradit i v Eurech.
Zeptejte se na volný termín

Přejeme šťastnou cestu a příjemné zážitky!
 

Zprávy z Maďarska

Redaktor: I.T.Veres +36 30 680 26 26 info@a-madarsko.cz
Vytvořeno službou Webnode