Danubius Health Spa Resort Sárvár**** v lázních Sárvár nabízí pobyt pro Čechy za přátelskou cenu

Maďarské lázně Sárvár - hotel, kde bazény obsahují léčebnou vodu - Danubius****Našli jsme pro vás výhodnou nabídku v lázních Sárvár (4 dny/3 noci) za 124 Euro na osobu. Nabídka je platná v lednu a únoru v roce 2012. Nabídka je opravdu obsažná: 3x ubytování, bohatá snídani formou bufetu, v poledne nabídka polévek, večeře o čtyři chodech (předkrm, saláty a dezerty formou švédských stolů, polévka a hlavní jídlo podle denní nabídky). Neomezené používání krytého (cca. 36°C) a venkovního (cca. 28-32°C) léčebného bazénu včetně whirpool, atd.
U lázeňských pobytu v cenách je většinou zakalkulována i vstupenka do lázní, což činí nemalou částku pobytu. V horších případech však můžete do lázní denně jenom jednou nebo maximálně dvakrát.
V hotelu Danubius Health Spa Resort Sárvár**** hotelové léčebné bazény obsahují termální vodu pocházající přímo z centrálního vrtu termálních pramen. Znamená to tedy, že nemusíte chodit do lázní abyste si užili blahodárné účinky léčebné vody a tím pádem však nemusíte utrácet ani za vstupenku!
Nabídka se vám může hodit i jako vánoční dárek pro blízcích.
Další informace a rezervace.

Zprávy z Maďarska

Redaktor: I.T.Veres +36 30 680 26 26 info@a-madarsko.cz
Vytvořeno službou Webnode