Budapešťská muzejní noc se blíží I.

Možná i Vy jste se již zůčastnili ve své rodné zemi např. Pražské muzejní noci, tak proč by jste si neudělali kulturní víkend v Budapešti s návštěvou několika libovolných muzeí v rámci Budapešťské letní noci 24-ho června. Tato kulturní akce se již koná v Maďarsku od roku 2003, a je více než úspěšná. Minulý rok měla až 450 tisíc návštěvníků procházejících se po ulicích horkého a krásně osvětleného města Budapešť. Návštěvníci mají možnost nasednout i na autobusy projíždějící 5 různých tras, ketré jezdí od 18:00 do 2:30. Tyto autobusy Vás zcela za darmo (pořídíte-li si vstupenku na tuto akci) povezou ke všem muzejím v Budapešti. Jen malý sortiment muzejí, které máte možnost tuto noc navštívit např.:

Přírodovědné Muzeum (Természettudományi Múzeum), Průmyslové Muzeum (Iparművészeti Múzeum), Památkové Muzeum Holokaust (Holocaust Emlékmúzeum), Národní Muzeum (Nemzeti Múzeum), Muzeum krásných umění (Szépművészeti Múzeum), Výstavní hala (Műcsarnok), Muzeum teroru (Terror Háza) a mnoho dalších.

Cena pro dospělého: 1400 Ft/osoba/návštěva všech muzejí účastňující se akce Budapešťská muzejní noc.

Cena pro dítě: 600 Ft/osoba/návštěva všech muzejí účastňující se akce Budapešťská muzejní noc.

Jak strávit tuto letní noc v Budapešti, již víte.
Co tu však budete dělat během dne, nebo kde se ubytujete, v tom Vám poradí např. stránky www.travelport.cz v českém jazyce.

Zprávy z Maďarska

Redaktor: I.T.Veres +36 30 680 26 26 info@a-madarsko.cz
Vytvořeno službou Webnode