Přihlášení skupin do lázní Győr - Gyor (Ráb)

Do města Győr (Ráb) - jedno z největších maďarských měst s krásným barokním centrem a lázněmi - každý den směruje hodně turistů z Čech a ze Slovenska, což reprezentuje několika autobusů denně. Většina skupin však v městě nečerpá žádně ubytovací služby - místní ubytovatelé jsou z toho zoufalý. Jedná se totiž o jednodenní skupinové výlety. Hlavním cílem výletů je návštěva lázní. Lážně se však těší na každého návštěvníka ať již pochází ze zahraničí či z domova.
V rámci zlepšení svých služeb do lázně Győr (Ráb) se mohou předem přihlásit skupiny přes internet, což zajistí organizátorům zájezdů hladké odbavení skupiny. Lázně doporučují nahlášení skupin aspoň 6 dnů před příjezdem. Nahlásení nevyžaduje od pořadatele zájezdů nic zvláštního, jenom přesné údaje o skupině.
Další informace a nahlášení zájezdů do lázní Győr - Gyor (Ráb)!

Užitečné informace:

O léčebné vodě termálních lázní a zážitkových koupelů v městě Győr (Ráb)

alkalická, hydrogen-uhličitanová, 63°C teplá voda s vyšším obsahem jodidu tryská z hloubky 2000 m. Lázně disponují 3 termálními a 5 zážitkovými bazény; dále zde najdete 2 tobogány, zahradu saun, jacuzzi, dětský bazén a hřiště a bezplatné parkoviště s kapacitou 500 vozidel. Pravidelně se tu konají rozličné programy, několik restaurací a barů nabízí kulinářské zážitky.

Otevírací doba termálních lázní a zážitkových koupelů v městě Győr (Ráb)

po celý rok neděle-pondělí-úterý-středa-čtvrtek 9.00-20.30 hodin, po celý rok pátek-sobota a svátky (včetně Vánoc i Nového roku) 9.00-21.00 hodin.

Adresa termálních lázní a zážitkových koupelů v městě Győr (Ráb)

9025 Győr, Fürdő tér 1. Vjezd na parkoviště z ulici Híd

Zprávy z Maďarska

Redaktor: I.T.Veres +36 30 680 26 26 info@a-madarsko.cz
Vytvořeno službou Webnode