Ochrana životního prostředí v lázních Harkány

Maďarské lázně HarkányBěhem provozování lázní Harkány dbají i na ochranu přírody. Používají třeba prací prášky vyráběné z přírodních surovin, jako je kůra citrónu a pomeranče. Zavádí se nová, moderní technológie v zájmu toho, aby se šetřilo s léčebnou vodou. Ze sterilizace léčebné vody lze dosáhnout toho, aby se nemusela voda v bazénech vyměňovat každý den, ale jen každý druhý.
Provozovatelé lázní patřící obci Harkány začali pracovat i na tom, aby svým hostům mohli nabízet výlety do okolí, prohlídku města poblíž nacházejícího se Pécs (Pětikostelí), výlety do zdejšího vinného regionu Siklós-Villányi, návštěvu poutního kostela v obci Máriagyűd, nebo Národního parku (Duna-Dráva) Dunaj-Dráva. To vše vlastní či hromadnou dopravou.
Zůstává však otázkou, co na tyto organizované výlety řeknou místní podnikatelé, kteří stejné výlety organizují pro cizince a domorodce již dlouhá leta?

Užitečné informace k Vašemu pobytu v lázních Harkány

Důležité informace o lázních Harkány (cesta tam, provoz a ceník lázní, indikace, ubytovací možnosti, atd. - a to vše v češtině). V lázních Harkány Vás čeká celkem 12 ubytovacích zařízení v lázních Harkány - hotely, apartmány, kempy

Zprávy z Maďarska

Redaktor: I.T.Veres +36 30 680 26 26 info@a-madarsko.cz
Vytvořeno službou Webnode