Češi ještě neobjevili maďarské lázně Tiszakécske

Lázně TiszakécskeJe to velká škoda, protože dnes najít lázně v Maďarsku mající rodinný charakter navzdory tomu, že je jich habaděj, není jednoduchá záležitost. My Vám však přiblížíme jedny opravdu rodinné lázně ve vestničce Tiszakécske (pro domorodce to je jen město...). Při výběru dovolené, ruku na srdce, je rozhodující cena. Tak začněme s cenou!
Lázeňský areál a prvotřídně zařízené apartmánové domy se nachází na jednom pozemku. Za 320 Eur 2 osoby na 5 nocí jsou ubytovány v apartmanu, který obsahuje: obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň-jídelnu a koupelnu o celkové rozloze 45 m2, plus k tomu terasa a parkoviště pro váš vůz. Do apartmánu se vejde pohodlně 5 osob (apartmán má dvě samostatné ložnice).
Kuchyň je kompletně vybavená (nádobí, příbory, elektrický dvouplotnový vařič, lednice, rychlovarná konvice, myčka na nádobí, mikrovlnná trouba a toustovač). V apartmánu je TV, SAT-vysílání v němčině a rádio. K ložnicím patří také ložní povlečení. Apartmány v zimě se vytápejí a k celkovému pohodlí patří v létě i klimatizace apartmánu.
Za uvedenou cenu kromě ubytování máte zajištěné vstupenky do lázní již na den příjezdu a odjezdu s neomezeným vstupem a výstupem, (neobsahuje další lázeňské služby), parkování vedle apartmánu, DPH.
Ceny neobsahují rekreační taxu (350 Ft/osoba/noc - cca 1,40 Euro), platí každá osoba nad nad 18 let.
Pokud bychom měli popsat i nevýhody pak snad jedna nevýhoda je, že lázně Tiszakécske se nachází od hranic Rusovce (SK)/Rajka 312 km (cesta autem potrvá 3 hodiny a 15 minut), ale příjemné je, že z celkové dálky jedete 250 km po dálnice.
Lázně Tiszakécske mají i stránky v češtině a celý rezervační proces si můžete zařídit česky.
Majitelé rodina Szabó se těší na Vaši návštěvu - začněte to s návštěvu jejich stránek.

Zprávy z Maďarska

Redaktor: I.T.Veres +36 30 680 26 26 info@a-madarsko.cz
Vytvořeno službou Webnode